Dashboard SDoL COVID-19

Kabeh kasus COVID-19 sing dikonfirmasi ing sekolah SDoL dijaluk ing dashboard umum. Klik link ing ngisor iki kanggo ndeleng.

Ndeleng Dashboard
Sekolah Distrik Lancaster
Bareng bisa

Kita ngerti wulangan lan pamulangan katon beda taun iki ing Distrik Sekolah Lancaster. Minangka bagean saka komitmen kanggo kesehatan lan kesejahteraan siswa lan staf. Kita wis nggawe bagean saka situs web sing njabarake model instruksional, protokol kesehatan lan prosedur reresik sing ditingkatake. Klik link ing ngisor iki kanggo sinau luwih lengkap.

Parents

Sinau

komunitas

INSPIRE

Resources

TUMBUH

ALUMNI & Kanca-kanca

INGGRIS

News Featured

Back to School

Guru lan staf kita kerja keras kanggo nyiapake bali meh 75% awak siswa kita wiwit minggu ngarep. Kanggo njamin keamanan lan pangerten kabeh wong sing melu, waca protokol sadurunge bali. Pedoman Kehadiran: Siswa bakal ngetutake jadwal sing diwenehake, saben pilihan instruksional. Siswa bisa uga ora ngalih […]

Read More

Instruksi ing papan diterusake maneh tanggal 25 Januari

Kabeh siswa Sekolah Distrik Lancaster bisa bali menyang instruksi ing lokasi, umume limang dina saben minggu, diwiwiti tanggal 25 Januari. Dewan sekolah milih dina Selasa wengi kanggo nganakake rencana sing mbukak gedung sekolah kanggo siswa nalika menehi pilihan virtual kanggo kulawarga. Pangecualian kanggo rencana limang dina saben minggu yaiku […]

Read More

Ganti Formulir Alamat

Penting banget kanggo Distrik Sekolah Lancaster duwe alamat surat sing bener kanggo kabeh kulawarga. Yen alamat sampeyan wis ganti, lan sampeyan durung nganyari kabupaten sekolah, mangga ngrampungake formulir ing ngisor iki. Sampeyan bisa nggunakake kamera telpon kanggo menehi bukti residensi. Matur nuwun!