Dashboard SDoL COVID-19

Kabeh kasus COVID-19 sing dikonfirmasi ing sekolah SDoL dijaluk ing dashboard umum. Klik link ing ngisor iki kanggo ndeleng.

Ndeleng Dashboard
Sekolah Distrik Lancaster
Bareng bisa

Kita ngerti wulangan lan pamulangan katon beda taun iki ing Distrik Sekolah Lancaster. Minangka bagean saka komitmen kanggo kesehatan lan kesejahteraan siswa lan staf. Kita wis nggawe bagean saka situs web sing njabarake model instruksional, protokol kesehatan lan prosedur reresik sing ditingkatake. Klik link ing ngisor iki kanggo sinau luwih lengkap.

Parents

Sinau

komunitas

INSPIRE

Resources

TUMBUH

ALUMNI & Kanca-kanca

INGGRIS

News Featured

SDoL Dijenengi Komunitas Paling Apik kanggo Pendidikan Musik

Luwih saka dasawarsa, Distrik Sekolah Lancaster wis dianggep minangka papan sing paling apik kanggo pendhidhikan musik. Yayasan NAMM milih Distrik Sekolah Lancaster ing dhaptar 2021 Komunitas Komunitas Pendidikan Musik sing paling apik kanggo komitmen musik ing bidang musik. SDoL minangka salah sawijining 686 kabupaten sekolah ing saindenging negara […]

Read More

Priksa survey babagan pilihan sinau musim gugur 2021

Distrik Sekolah Lancaster ngevaluasi model instruksional sing ditawakake kanggo para siswa ing taun kepungkur lan ngelingi opsi kanggo taun sekolah 2021-2022. Mangga melu survey singkat iki kanthi nuduhake pilihan. Elinga: Tanggepan kanggo survey iki aja menehi pilihan wong tuwa utawa kabupaten kanggo taun ajaran sabanjure.

Read More