Paneli SDoL COVID-19

Të gjitha rastet e konfirmuara të COVID-19 në shkollat ​​SDoL gjenden në një panel publik. Klikoni në lidhjen më poshtë për të parë.

Shikoni Panelin
Rrethi shkollor i Lancaster
Së bashku mundemi

Ne e dimë që mësimdhënia dhe të mësuarit duken ndryshe këtë vit në Distriktin Shkollor të Lancaster. Partshtë pjesë e angazhimit tonë për shëndetin dhe mirëqenien e studentëve dhe stafit tonë. Ne kemi zhvilluar një seksion të faqes sonë të internetit që përshkruan modelet tona udhëzuese, protokollet shëndetësore dhe procedurat e përmirësuara të pastrimit. Klikoni në lidhjen më poshtë për të mësuar më shumë.

Prindërit

MËSONI

Community

INSPIRE

burime

RRITENI

ALUMNI & SHOKENT

ENGAGE

Lajme Featured

Kthehu në shkollë

Mësuesit dhe stafi ynë po punojnë shumë për t'u përgatitur për kthimin e gati 75% të trupit tonë studentor duke filluar javën e ardhshme. Për të siguruar sigurinë dhe mirëkuptimin e të gjithëve të përfshirë, ju lutemi rishikoni protokollet tona para kthimit. Udhëzimet e pjesëmarrjes: Studentët do të ndjekin oraret e tyre të caktuara, sipas zgjedhjes së tyre udhëzuese. Studentët nuk mund të zhvendosin […]

Lexo më shumë

Udhëzimet në vend rifillojnë më 25 janar

Të gjithë studentët e distriktit shkollor të Lancaster mund të kthehen në mësimet brenda vendit, shumica për pesë ditë të plota në javë, duke filluar më 25 janar. Bordi i shkollës votoi të martën në mbrëmje për të miratuar një plan që hap ndërtesat e shkollës për studentët, ndërsa ofron mundësi familjare virtuale. Përjashtimet nga plani i plotë pesë ditor në javë janë […]

Lexo më shumë

Ndryshimi i formularit të adresës

Vitalshtë thelbësore që Distrikti Shkollor i Lancaster të ketë adresa të sakta postare për të gjitha familjet. Nëse adresa juaj ka ndryshuar dhe ende nuk e keni përditësuar distriktin shkollor, ju lutemi plotësoni formularin më poshtë. Ju jeni në gjendje të përdorni kamerën e telefonit tuaj për të siguruar provën e qëndrimit. Faleminderit!